91.000 Dev Öğrenci Altın Adamlar Anaokulu

Vizyon: Yeşilyurtta öncü,önde ve hep daha ileriye

Misyon: Alanında markalaşmak adına gerekli donanımı, eğitim-öğretim kalitesiyle önde ve öncü kurumlar arasında olabilmek.

Başarılar:

Saatler: 07.00-17.00 ARASI
Isınma: KALORİFER-DOĞALGAZLI
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Özel servisle Yeşiltepe, Yeşilevler ve Çevre yolu altı bölgelerinden öğrenci servisi yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda sınıflar 15-25 öğrenci arasındadır.Kalabalık değildir.

WEB - https://altinadamlarao.meb.k12.tr

Adres - Gazi Mah. Şehit Tevfik Ciğerci sok. No.8 Necmettin Karabulut Parkı Yanı Yeşiltepe YEŞİLYURT / MALATYA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Gazi Mah. Şehit Tevfik Ciğerci sokağı Necmettin Karabulut Parkı Yanı No:8 Yeşiltepe-YEŞİLYURT/MALATYA

Ulaşım Belediye tektut otobüsleri ve tektut minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM